Diák vagy pályakezdő vagy, aki készen áll beindítani a karrierjét? A február 28-29-én a BOK „A” rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő JOBVERSE Állásbörze páratlan lehetőségeket kínál álláskeresésed, karrierépítésed támogatására. Olvass tovább, mondjuk, hogyan!

Mit nyújt a JOBVERSE Állásbörze?

A JOBVERSE Állásbörze előnye, hogy egy helyen rendelkezésedre bocsájt mindent a hatékony álláskereséshez: építheted a kapcsolati hálód, szakmai előadásokon vehetsz részt, megismerhetsz különböző munkaköröket és vállalatokat, valamint ott helyben, személyesen felteheted kérdéseidet a munkáltatóknak.

Szerezz tapasztalatot első kézből!

Diákként vagy pályakezdőként az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy nem tudod, egy-egy pozíció mit is takar pontosan. Ezt hivatott kiküszöbölni az idén tavasszal debütáló élményterület, a PostionPark, ahol interaktív módon próbálhatsz ki bizonyos munkaköröket. Próbáld ki magad minél több szerepkörben, szerezz tapasztalatot első kézből, és ki tudja, talán felfedezed a hozzád legjobban illő állást is!

Első körös interjú akár már a helyszínen

Érdemes lesz felkészülten érkezni, februárban ugyanis további újdonsággal érkezik a rendezvény: bizonyos cégeknél már nem csak a jelentkezésed adhatod le, de lehetőséged lesz a helyszínen lebonyolítani az első körös interjút is kölcsönös szimpátia esetén! Csillogtasd meg készségeid és személyiséged ott helyben, ezzel növelve az esélyeid a többi pályázóval szemben!

Ingyenes karriertanácsadás

Karrierutad elején még sok kérdés fogalmazódhat meg benned. Például, hogy milyen fizetést kérj, vagy hogy pontosan mit is írj az önéletrajzodba. A rendezvény két napján többek között álláskeresés, állásinterjú, bérezés és önéletrajzírás témákban válaszolják meg kérdéseidet tapasztalt szakértők a Tanácsadó Műhelyben díjmentesen. A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött.

Profi CV fotózás

Ha sikerült szuper tippeket bezsebelned az önéletrajzíráshoz a Tanácsadó Műhelyben, akkor már csak egy dolog hiányzik a bombabiztos CV-hez: egy profi CV fotó! Egy jó fénykép ugyanis rengeteget emelhet a CV-d színvonalán. Ha eddig még nem volt lehetőséged fotóshoz menni, vedd igénybe a profi CV fotózási szolgáltatást az állásbörzén, szintén díjmentesen! Jelentkezni előzetesen tudsz rá.

Készen is állsz, hogy az elsők között jelentkezz a kiszemelt cégek standjainál!
Neked is ott a helyed!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a fejlődésre, tanulásra és kapcsolatteremtésre! Regisztrálj a JOBVERSE Állásbörzére, és tedd meg az első lépést egy sikeres és teljes értékű karrier felé. Ott találkozunk!

The post Indítsd be a karriered a JOBVERSE Állásbörze újdonságaival appeared first on MŰISZ BLOG.

Author:
MUISZ
Published:
2024. February 08.
Category:
Események
Share with friends

How to take a student job?

  1. Register quick and easy on our site!
  2. Fill it out your profile with the right data and documents!
  3. Sign for a job!
    You can only start your membership in a school cooperative by applying for a specific job!
  4. Be a MŰISZ member!
  5. Accept your employment contract is online, leave the administration to us!
  6. Don't know where to start? If you have any questions, please contact us!

Conditions

To get a job, you have to meet two conditions together:

  • you are at least 16 years old (15 during summer holidays)
  • you have full-time, active student status
  • in case of passive legal relationship, you are under 25 years of age