FrieslandCampina Hungária ZRt.

A FrieslandCampina Hungária ZRt. a Royal FrieslandCampina - a világ egyik vezető, hollandiai székhelyű, globális tejipari vállalatának - magyarországi leányvállalata.

Márkáink
Cégünk olyan népszerű márkákhoz tartozó tejtermékek piacvezető gyártója és forgalmazója, mint a Pöttyös, Milli, Oké, Landliebe, Frico, Completa és a Debic. Amellett, hogy a cég a nemzetközi Royal FrieslandCampina csoporthoz tartozik, mégis erősek a hazai gyökerei, évtizedek óta meghatározó szereplője a magyar élelmiszeriparnak.
Budapesti irodánkban, budapesti depónkban és mátészalkai gyárunkban közel ötszáz munkatársunk dolgozik azért, hogy minőségi tejtermékeket kínálhassunk nap mint nap fogyasztóinknak, köztük az ikonikus Pöttyös Túró Rudit, amit igazán magunkénak érezhetünk, hiszen Magyarországon készítjük. A cégünk mátészalkai gyárában a friss túróból készülő Pöttyös termékek mellett a Milli termékcsalád, valamint egyes Oké! márkájú termékek fejlesztése és gyártása folyik.

Küldetésünk
Elkötelezett hívei vagyunk az egészséges táplálkozásnak. Célunk, hogy vezető pozíciót töltsünk be Magyarországon az egészséges és finom, magas minőségű tejtermékek gyártása és forgalmazása területén. Ehhez több évtizedes hazai gyártási tradícióinkra, munkavállalóink szakértelmére, lelkesedésére, erős márkáinkra, valamint innovatív szemléletmódunkra támaszkodunk.

A vásárlóink mellett a munkatársaink jelentik a legfontosabb értéket számunkra - jelenlegi és jövőbeli sikereink elképzelhetetlenek lennének odaadó munkájuk, tapasztalatuk, kreatív ötleteik és előrevivő hozzáállásuk nélkül.