LG Electronics Magyarország Kft.

GLOBÁLIS VÁLLALAT, MAGYAR REGIONÁLIS KÖZPONTTAL
Az LG Electronics egy 90 000 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi nagyvállalat, amely 115 kirendeltségével jelen van a világ minden táján.
Magyarországon működik az LG Electronics egyetlen regionális központja, amely magába foglalja a környező országokat is: Horvátországot, Bulgáriát, Szerbiát, Macedóniát, Albániát, Bosznia-Hercegovinát, Montenegrót, valamint Koszovót.
Jelenleg a magyar irodán kívül Horvátországban, Bulgáriában és Szerbiában reprezentatív irodák is működnek. Az LG Electronics magyarországi leányvállalata 160 főt foglalkoztat közvetlenül, további 150 főt köveztetetten, így összesen több, mint 300 főnek ad munkát nap mint nap.

MIT CSINÁLUNK, KIK VAGYUNK?
Magyarországon az LG Electronics 1992. szeptember 29-én nyitotta meg reprezentatív irodáját a Deák Ferenc téren, akkor még Goldstar néven. Napjainkban a magyar központ 9 országban értékesít, valamint foglalkozik az LG termékek helyi marketingjével.
Ehhez természetesen minden feltétel adott: modern munkakörnyezetben, saját tulajdonú irodaházban folyik a munka, továbbá a sales és marketing csapatokat támogató háttérosztályok is helyben megtalálhatók, úgy mint a pénzügy, logisztika, szerviz, HR. Az LG Electronics a régióban 5 fő üzleti terület termékeinek értékesítésével foglalkozik: szórakoztató elektronika, mobil kommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionálók és üzleti megoldások.

KIKET KERESÜNK?
Az LG elsősorban elkötelezett és lelkes csapatjátékosokat keres. Olyan embereket, akik szívesen használják a fejüket, ugyanakkor kellően professzionálisak, és arra is készen állnak, hogy nemzetközi szinten is aktívak legyenek. Proaktívak, kiváló szakemberek, képesek gyorsan dönteni, és cselekedni.
Támogatjuk a felsőoktatásban tanulók szakmai gyakorlatának hasznos megvalósulását is azáltal, hogy a legkülönfélébb területeken (pénzügy, marketing, logisztika) diákokat foglalkoztatunk. A nálunk szakmai gyakorlatukat végző hallgatók plusz juttatásokban is részesülnek, ezáltal csapatunk teljes értékű tagjának érezhetik magukat.