Úszómester

Típus: Hostess / host

Azonosító: #14714

Bérezés: 1400 Ft/óra

Munka leírása

Az úszómester feladatai:

1. Az uszodatérben állandó felügyeletet lát el, mindig készen áll az esetleges vízből mentésre és elsősegélynyújtásra.
2. Köteles biztosítani az uszoda medenceterének, medence körüli területek, a szabadtéri úszómedence, a pezsgő- és gyermekmedencék környezetének, a szauna helységnek rendjét, tisztaságát. Munkaideje alatt elvégzi ezen területek takarítását.
3. Az uszoda, szabadtéri medencék víztisztaságát ellenőrzi, gondoskodik a pályaberendezések, úszókötelek stb. karbantartásáról, megfelelő tárolásáról.
4. Felelős az uszodai Házirend betartásáért és betartatásáért. Megköveteli az úszósapka medencében történő viselését (élménymedence és pezsgőmedence kivétel), megakadályozza az ugrálást, szaladgálást, hangoskodást, labdázást és étkezést.
5. Ruházata megkülönböztethetővé tegye a fürdővendégektől, fellépése udvarias, határozott legyen, síp mindig lógjon a nyakában.
6. Csoportos tanmedencei oktatás idejére biztosítja a felnőttek távol tartását a medencétől. A sávbeosztás alapján ellenőrzi, hogy a bérlők a beosztás szerinti sávon edzenek, illetve csak az általuk bérelt sávokat használják.
7. Az udvari szemeteseket nyáron záráskor mindig kötelező a konténerbe ürítenie.
8. Gondoskodik arról, hogy a vendégek csak zuhanyzás után használják a medencét és arról, hogy a szaunából kilépő vendég csak zuhanyzás után mártózzon meg a medencében.
9. Sűrűn ellenőrzi az uszoda használatára feljogosító karszalag meglétét a vendégek csuklóján, a jogosulatlanul használókat udvariasan felkéri a belépő megvásárlására.
10. Elvégzi azokat a feladatokat, melyekkel felettesei esetenként szóban vagy írásban megbízzák.
Elvárás: Úszómesteri vagy azzal egyenértékű uszodamesteri végzettség


Munkaidő

05:30-14:00, 13:30-22:00

Helyszín

XI. kerület

Bérezés

1400 Ft/óra

Oszd meg!