Terméktámogatási munkatárs

Típus: Műszaki rajzoló, szerkesztő

Azonosító: #13212

Bérezés: 1411 Ft/ óra

Munka leírása

Építész/belsőépítész/földmérő vagy térinformatikus vagy és érdekelnek a technikai újdonságok? Jól kommunikálsz ráadásul ezt angolul is meg tudod tenni? Professzionális ingatlanfelmérő mobil alkalmazást fejlesztő csapatunkba keresünk olyan új munkatársat, aki szakmai tudásával tudja gazdagítani csapatunkat, és segít a felhasználók számára hasznos és érthető eszközt készítenünk.

Mi lesz a feladatod?
A feladat rendkívül sokrétű: a minőségbiztosítástól a nemzetközi terméktámogatáson át a termék funkcióinak koncepcionális kialakításáig terjed. Nem kell tapasztalat mobil alkalmazás használatban, sőt táblagépes ismeretek sem kellenek épp úgy, ahogy semmilyen szoftverfejlesztési ismeret nem szükséges. Sokkal inkább várjuk a szakmai vonal képviseletét, nyitottságot és persze türelmet a beérkező kérdések kezeléséhez.
Nálunk professzionális, de mégis laza környezetben, lelkes csapatban dolgozhatsz új, trendi, forradalmi eszközök kialakításában. Nálunk minden nap új és érdekes kihívásokkal találkozhatsz, unatkozni biztosan nem fogsz!

Legjobban úgy ismerheted meg termékünket, ha megnézed ezt a kis bemutató videót:
https://youtu.be/YSkV168udyw


Elvárások:
• Valamelyik CAD alkalmazás magabiztos kezelése
• Irodai alkalmazások ismerete
• Kiváló angol nyelvtudás, jó fogalmazókészség
• Önálló, kreatív munkavégzés, precizitás
Előnyt jelent:
• Építész háttér vagy belsőépítészeti ismeretek
• Földmérői/geodéziai ismeret illetve tapasztalat
• Térinformatikai ismeretek/tapasztalatok
• 3D modellezési ismeretek
• További nyelvek ismerete

Részletek:
Fontos a precíz munkavégzés, a jó angol nyelvtudás, és jó ha valamit konyítasz az építészethez. Előny, ha jó a memóriád és pontosan tudod reprodukálni, amit csináltál az utóbbi percekben. Tesztelői tapasztalat előnyt jelent, mobil szoftver tesztelés és terméktámogatás lesz a feladat jelentős része. A munka során közvetlen kapcsolatban állsz a fejlesztői, illetve a design és marketing feladatokért felelős munkatársakkal, és a leendő felhasználókhoz közeli látásmóddal segíted és formálod a termék, illetve annak funkcióinak fejlődését.
A terméktámogatás során általában másodszintű, partnerek számára szóló terméktámogatást kell nyújtani, kevesebb a közvetlen végfelhasználói terméktámogatás. Magyarországról nemigen érkezik megkeresés, a hivatalos nyelvünk az angol.

Munkaidő

heti min 20 óra

Helyszín

III. kerület

Bérezés

1411 Ft/ óra

Oszd meg!