Német nyelvű adminisztráció, pénzügyi területen

Típus: Általános irodai adminisztrátor

Azonosító: #11845

Bérezés: 1176 Ft/ óra

Munka leírása

Partnerünk osztrák és német kis- és középvállalkozások részére nyújt könyvelési szolgáltatást. Most az alábbi feladatok ellátására keresünk kizárólag hosszútávra diák-munkatársakat német nyelvtudással.

Ellátandó feladatok:
Osztrák és német kis- és középvállalkozások bizonylatai (kimenő és bejövő számlák, banki pénztári kivonatok) szkennelésre kerülnek (Ausztriában és Németországban) és a beszkennelt bizonylatok adatait (pl.: számlaszám, számladátum, gazdasági esemény leírása, nettó/bruttó összeg, ÁFA kulcs, számla fizetési határidő, ügyfelenként változó lehet a kitöltendő mezők száma) kell a rendszerben rögzíteni.

Elvárások:

Nyelvtudás: mivel a bizonylatok 99,9% német nyelven van kiállítva, ezért középfokú német nyelv ismerete szükséges. Az ügyfelekkel nem kell kommunikálni, így csak az írott szöveg értése elvárt a fent említett szinten.

Végzettség: Középfokú végzettség (=érettségi) elvárt, könyvelői képzettség/tapasztalat nem szükséges.
Könyvelési, adatrögzítési rendszer: A rendszer használatára ugyancsak megtanítjuk a jelölteket.

Monotonitás: A munka hosszútávon rutinszerű és monoton adatrögzítés.
Kezdés: Azonnal.

Időtáv: A betanulási idő hosszú, több hónap (3-6 hónap), mire a kellően gyors és kis hibával történő rutin kialakul (közel azonos folyamat minden ügyfélnél, de rendkívül különböző tevékenységi területek, azaz sokrétű gazdasági események). Mivel a betanulási idő hosszú, ezért olyan diákokat keresünk, akik minimum 1 évig, de inkább tovább szeretnének dolgozni, azaz hosszútávra keresnek biztos, stabil és nyugodt kereseti lehetőséget. A hosszú betanulási idő miatt heti 25-30 óra munkaórát vállalni kell (lehet többet is), és azt tömbösítve (azaz minimum fél napot bent kell tölteni egyben, ettől kevesebb óraszám, szétdarabolt munka nem.


Munkaidő

Heti min 25 óra, hosszútávon

Helyszín

XIII. kerület

Bérezés

1176 Ft/ óra

Oszd meg!