junior gazdasági/pénzügyi tanácsadó

Típus: Általános irodai adminisztrátor

Azonosító: #11005

Bérezés: 1200 Ft/óra

Munka leírása

A KONDOR Csoport 10 éve működik a hazai piacon, elsősorban nagyvállalatoknak nyújtott adótanácsadásra, azon belül is főként transzferárazásra specializálódva.
Jelenleg már több mint 150 cégcsoport van ügyfeleink között, köztük olyan ismert nevek, mint a Prezi, Intersport, Ilcsi, Puma, EPAM, Ipsos stb.

Célunk, hogy 3-5 éven belül a régió meghatározó nemzetközi szolgáltatója legyünk és megmutassuk a világnak, hogy hazánkból elindulva, magyar központtal is létre lehet hozni egy példásan működő, a tanácsadói piacot megreformálni képes szolgáltató hálózatot.

Az utóbbi években jelentősen bővült szolgáltatásaink köre. Már nem csak transzferárazással foglalkozunk, így tevékenységünk kiterjed olyan izgalmas területekre is, mint a marketing automatizálás, CRM rendszerekhez kapcsolódó tanácsadás, teljes körű adótanácsadás, könyvelés és bérszámfejtés.

Folyamatos növekedésünk még gyorsabbá tétele céljából szeretnénk bővíteni jelenleg 7 főből álló, fiatalos csapatunkat egy gyakornok kolléga(nő) felvételével. Ha szeretnél komoly cégek és vállalatcsoportok működését megismerni a munkád során és egyúttal jófej kollégákat megismerni, csatlakozz hozzánk!

Elvárások: Ügyfélközpontú szemlélet; kedves, vidám személyiség; empátia, határozottság, proaktivitás; érdeklődés a pénzügyi világ, a gazdasági, üzleti élet iránt; legalább középszintű angol nyelvtudás.

Munkaköri részletek és hangulat: család- és munkavállaló barát szolgáltató vagyunk és olyan Csapattagot keresünk, aki nem csak szimplán Gyakornok, hanem aki tényleg igazi Csapatjátékos, azonosulni tud a céljainkkal és nap mint nap örömmel tesz is annak eléréséért.
Irodánk full extrás, folyamatosan van gyümölcslé, külön recepciónk van a szintünkön, nagyon modern és kényelmes körülmények között dolgozunk.
Nálunk tényleg van rugalmas munkaidő; Ja és persze csapatépítések, közös evészetek és ivászatok, jó sok vidámsággal fűszerezve. :) Várunk szeretettel!


Munkaidő

Heti 20-30-40 órában, megbeszélés szerint

Helyszín

V. kerület

Bérezés

1200 Ft/óra

Oszd meg!