Marketing Gyakornok (IT ismeretekkel)

Érdekel az IT világa? Szívesen dolgoznál nemzetközi környezetben egy stabil hátterű cégnél? Tanulmányaid mellett fejlesztenéd magad, miközben kellemes környezetben dolgozol? Akkor jó hírunk van, minderre most lehetőséged nyílik, hiszen bővítjük marketing csapatunkat.

Marketing Gyakornoki pozícióba keressük kollégánkat!

Miért érdemes hozzánk csatlakoznod?
Izgalmas, kreatív feladatokban teljesedhetsz ki
Műszaki és IT területen kibontakoztathatod érdeklődésed – folyamatosan foglalkozhatsz a legfrissebb hírekkel, és megoszthatod ezeket követőinkkel

A munka helyszíne az Ingram Micro Irodája lesz (Madarász Viktor utca 47-49) – egyszerű a bejárás: ha autóval érkezel tudsz parkolni közvetlenül az iroda mellett, ha pedig tömegközlekedéssel, akkor a 3-as metróval könnyen beérsz munkába.
Fejlődni is lesz bőven lehetőséged: tanulmányaid mellett betekintést nyerhetsz gyakorlatban is a marketing területébe, illetve a számítástechnika világába.
Nem áll feletted a vezetőd folyamatosan, hogy felügyelje minden lépésed – persze fontos, hogy tudja, hogy jól végzed a munkád, illetve Te is tudsz segítséget kérni, de szabad kezet is kapsz, hogy önállóan, és kreatividásod elengedve végezhesd a munkád.
A közösség is nagyon fontos, mikor munkahelyen választunk, így természetes, hogy erre is kíváncsi lehetsz – rendszeresek nálunk a csapatépítő programok, céges szinten is, illetve az egyes csapatok külön-külön való találkozója is. A céges rendezvények különlegessége, hogy saját zenekarral rendelkezünk, az ő zenéikre tudtunk lazítani az eseményeinken.

Milyen az Ingram Micro-nál dolgozni gyakornokként?

Ha egy igazi csapat tagja szeretnél lenni, egy rugalmas munkahelyen, ahol van lehetőség tanulásra és fejlődésre, akkor itt a helyed az Ingramnál. :) – Halász Sára, gyakornok a Cloud csapatban
Feladatok
Milyen feladatokban számítunk Rád?

• adminisztratív feladatok
• xml és active webservices implementációjának támogatása
Elvárások
Kit keresünk?
Olyan kollégát keresünk, aki egyetemi tanulmányai elején jár, és szívesen kipróbálná magát egy multinacionális cégnél. Fontos a talpraesettség, illetve az, hogy érts az xml és active webservices-hez. Ha programozás vagy egyéb műszaki területen folytatod tanulmányaidat, akkor ez egy testhezálló pozíció lenne számodra! Angolul legalább középszintű tudás szükséges, illetve heti 25-30 óra vállalása. Emellett fontos, hogy felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezz (MS Office).

Előnyt jelent a számítástechnikai, IT termékek és szolgáltatások ismerete.
Egyéb
Kik vagyunk?
Az Ingram Micro Magyarország a világ legnagyobb informatikai és telekommunikációs nagykereskedőjének magyarországi leányvállalata, a magyar IT piac egyik legmeghatározóbb szereplője vagyunk. Közel 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon, és jelenleg több mint 100 alkalmazottal rendelkezünk. Az Ingram Micro a világ 45 országában van jelen, több mint 1.700 gyártó termékeit kínáljuk 160 ország 200.000+ viszonteladója részére. Habár amerikai multinacionális vállalat vagyunk, magyar gyökerekkel is rendelkezünk. Szinte az összes nagy gyártóval kapcsolatban vagyunk, hogy néhány példát említsünk: IBM, Apple, Dell, Lenovo.

Jelentkezz hozzánk, kezdd el már egyetem alatt a karriered építését egy kellemes, támogató közegben az IT világában!

Munkavégzés helye:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49
Alapadatok
  • Alapadatok: Budapest, XIII. kerület
  • Munkaidő: 8.00-17.00.
  • Heti Munkaidő: 20 - 30 óra
  • Szakterület: IT, helpdesk
  • Elvárt nyelvtudás:: magyar, angol
  • Bérezés: 1300 Ft/ óra
  • Azonosító: #22329
Ütemezés
  • Időtartam: folyamatos
  • Munkakezdés: Önéletrajzos jelentkezést követően
Oszd meg ismerőseiddel