IT koordinátor

Jelentős fejlesztési projekttapasztalattal bíró kisvállalkozásunk hazai és nemzetközi kutatóintézetekkel együttműködésben az energetika és a gépipar (főképp járműipar) területén működő nagyvállalatok, vagy a beszállítói hálózatukban működő közép- és kisvállalkozások részére integrált ipari kutatásokat folytat, valamint kísérleti fejlesztési megbízásokat hajt végre.
Fejlesztési tevékenységünk az ipari kutatási eredmények alapján új termékek, eljárások és szolgáltatások prototípusainak és kísérleti modelljeinek kidolgozására, valamint az ilyen termékeknek a tényleges működési körülményeket szimuláló funkció tesztelésére irányul. Ma­gá­ban foglalja komplex rendszerek összetevőinek megépítését, az elkészült prototípusok laboratóriumi, vagy már létező rendszerekhez szimulált interfésszel kapcsolódó funkciótesztelését, továbbá kísérleti sorozatok gyártását.
Jelentkezz gyakornoknak vállalatunkhoz, ahol valódi problémákat oldhatsz meg a mérnöki csapat tagjaként. Amit gyakornokaink nagy előnynek éreznek a cégnél az az, hogy rögtön éles feladatokba vonják be őket, illetve valódi problémák megoldását kutathatják teljes értékű csapattagként.
Feladatok
A vállalkozásunk munkáját segítő szoftverek felügyelete, alkalmazhatóságuk kiterjesztése minden munkafolyamatra. Elsődlegesen Microsoft szoftverek (Teams, MS Project, Share stb.) alkalmazásainak kiterjesztése, bővítése, a használat bevezetése (pld. oktatása) a feladat, de cél egyéb IT eszközök technikai tudásának nagyobb kihasználása és egyéb rendszerszoftverek bevezetése. Gyakornoki munkáját a vállalatunk rendszergazdájával együttműködésben végzi.
További feladat a vállalkozásunk projektmenedzser szoftverrendszerének bevezetéstámogatása.
Ezen túlmenően lehetőséget biztosítunk eseti szoftver fejlesztési munkákba való bekapcsolódásba, amely fejlesztéseket külsős megbízott munkatársak végzik, de szükséges ezek tevékenységünkbe való implementálása.
Elvárások
Microsoft szoftverek ismerete (Teams, MS Project, Share stb.)
A gyakornoki idő minimum 20 óra/hét
Alapadatok
  • Alapadatok: Budapest, XI. kerület
  • Munkaidő: 08:00-17:00
  • Heti Munkaidő: 20 - 30 óra
  • Szakterület: Support
  • Elvárt nyelvtudás:: magyar
  • Bérezés: 1600 Ft/óra
  • Azonosító: #22928
Ütemezés
  • Időtartam: folyamatos
  • Munkakezdés: Önéletrajzos jelentkezést követően
Oszd meg ismerőseiddel