Termékfotós

A Butopêa egy magyar startup és a Vega-Impex Kft.-hez tartozik ami az egyik legnagyobb hazai játék és bútor importőr, immár 25 éves múltra tekint vissza a cégünk. A Butopêa-nál a technológiai fejlesztések nyújtotta előnyökkel és nemzetközi tapasztalattal építünk egy formabontó e-kereskedelemi vállalatot, bútorboltot, egy egyedülálló üzleti modellel.

A Butopêa közvetlenül gyártóktól rendeli be a termékeket, majd tőlük egyenesen a vásárlókhoz szállítja el azokat, miközben a közbenső piaci szereplőket nem érintjük - ezáltal az áraink nem tartalmaznak sok olyan bolti és raktári költséget, melyet más cégek kénytelenek felszámolni designer bútoraik esetében. Ezért van az, hogy a Butopêa designer bútorai kedvezőbb áron érhetőek el, de a minőségük ugyanolyan magas, mint bármelyik másik piacon megtalálható hasonló bútorbolté.

Gyors szállítást és magas szintű vásárlói tapasztalatot ötvözve arra törekszünk, hogy boldoggá tegyük a vevőinket.
Tasks
Mint termékfotós a termékképeink készítésében fogsz részt venni. Célunk, hogy az oldalra felkerülő bútorokról, dekorációkról készíts igényes, fehér hátteres termékfotókat gödi kiállítótermünkben havi 2-3 alkalommal.
A munkába beletartozik ezeknek a dekorációknak, bútoroknak a összegyűjtése, kicsomagolása és helyükre való visszahelyezése is. A nagyobb termékek esetében biztosítunk segítséget a pakolásban. Termékenként 4-5 db fotóra van szükségünk, melyeken különböző szögből mutatjuk be az adott bútordarabot, dekorációt, a fotózáson kívül a feladat részét képezi a fotók utómunkálatainak elvégzése, a háttér eltávolítása és a képek színének korrigálása, melynél fokozottan kell ügyelni a színhelyes megjelenítésre. Esetenként kisebb grafikai munkák is előfordulhatnak.
Szükséges, hogy legyen gyakorlatod a Photoshop használatában, előnyt jelent, ha a Lightroom-mal is elboldogulsz
Expectations
Képzettség
Előny, ha szakirányú tanulmányokat végzel épp, de ami igazán fontos számunkra, az az, hogy legyen érzéked a termékfotózáshoz, hogy a képeket meg tudd utólag igényesen szerkeszteni, valamint legyél pontos, megbízható és kreatív a munkavégzésed során.
Ha a fentiek igazak rád, akkor örömmel látunk a csapatunkban akkor is, ha más területen tanulsz épp.
További információk
Érdekel a lakberendezés? Szívesen dolgoznál olyan környezetben, ahol a magyar mellett német, francia, angol és orosz nyelven is folyik a társalgás? Akkor itt a helyed közöttünk!
Lelkes, motivált és közvetlen csapat vagyunk, nyitottak a nálunk dolgozó diákok szakmai fejlesztésére és örömmel vonjuk be őket a munka utáni szórakozásba, csapatépítésbe is.
Ha az itt leírtak szimpatikusak neked és úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk, küldd el a fényképes önéletrajzodat, esetleg pár eddigi munkáiddal kiegészítve!
Other
Havi 2-3 alkalom, 25-100 kép/hó
Particulars
  • Location: Leírásban
  • Working hours: Megbeszélés szerint
  • Weekly working time: 0 - 20 hours
  • Specialization: Other engineering tasks
  • Required language skills: Hungarian
  • Wage: 100 ft/ kép
  • Identification: #23198
Schedule
  • Period: permanent labour
  • Job start: After an application with CV
Share with friends