Hitelvizsgálói asszisztens

Több évtizedes tapasztalattal és kockázatkezelési tudással az Atradius teljes körû követeléskezelési megoldásokat kínál a legkülönbözõbb méretû és fajtájú cégnek, védelmet nyújtva a kereskedelmi és politikai kockázatok ellen a hazai és globális piacokon egyaránt.
Kintlévõségeik biztosításával ügyfeleink csökkenthetik a behajthatatlan követelések esélyét, stabilabbá tehetik cash flow-jukat, és hatékonyan fordíthatják a kockázati tõkét növekedési tõkébe. Az Atradius célja, hogy innovatív követeléskezelési megoldásokkal és termékfejlesztésekkel szélesítse termékskáláját.
Figyelünk ügyfeleinkre, megértjük követeléskezelési szükségleteiket, és büszkék vagyunk az általunk nyújtott rugalmasságra és kreativitásra.
Feladatok
A kockázatelemző kollégák munkájának támogatás,
Statisztikák, prezentációk készítése ,
Telefonos kapcsolattartás ügyfeleink vevőivel (nem értékesítés), illetve társosztályokkal,
Adminisztratív feladatok ellátása
Elvárások
TÉGED KERESÜNK, HA…
…van nappali tagozatos jogviszonyod felsőoktatásban BSc/Ba vagy MSc gazdasági képzésen. …rendelkezel legalább középfokú angol nyelvtudással. …felhasználói szinten ismered a Microsoft Office programokat (Excel, Word, Outlook). …jól el tudsz igazodni a számok és adatok halmazában. …a kapcsolattartás folyamán felmerülő különböző szituációkban jó kommunikációs készségeddel könnyen feltalálod magad. …megbízható vagy: pontos és precíz munkavégzést várunk.

ELŐNYT JELENT, HA…
…foglalkoztat a pénzügy és számvitel rejtélyes világa. …rendelkezel releváns szakmai tapasztalattal. …tudsz románul.
Egyéb
AMIT KÍNÁLUNK
 Rugalmas munkaidő-beosztás  Igény esetén szakmai gyakorlat leigazolása  Hosszú távú munka- és fejlődési lehetőség  Szakmai kihívásokkal teli munkakör  Tréningek, továbbképzések  Szép, igényes környezet  …ha elfáradsz: kávé, darts, esetleg a nap végén csapatépítés
Alapadatok
  • Helyszín: Budapest, XI. kerület
  • Munkaidő: 08:00-17:00
  • Heti Munkaidő: 20 - 30 óra
  • Szakterület: Általános irodai, Pénzügy, könyvelés, bérszámfejtés, Back office
  • Elvárt nyelvtudás: magyar
  • Bérezés: 1200 Ft/óra
  • Azonosító: #10405
Ütemezés
  • Időtartam: folyamatos
  • Munkakezdés: Önéletrajzos jelentkezést követően
Oszd meg ismerőseiddel