WWF Támogató Toborzó

Csatlakozz a WWF Magyarország adománygyűjtő csapatához és tegyél Te is a természet megóvásáért!

Szeretnéd már diákként is fejleszteni a kommunikációs készségedet, miközben a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagjaként aktívan hozzájárulsz egy zöldebb világ megteremtéséhez?

Ha igen, akkor a WWF Magyarország adománygyűjtői csapatában a helyed!
Feladatok
FMivel foglalkozik az Adománygyűjtő csapatunk?

Csapattagjaink különböző városi helyszíneken, fesztiválokon, eseményeken keresik és veszik fel a kapcsolatot újabb potenciális támogatóinkkal. Ismertetik a WWF nemzetközi és hazai programjait, eredményeit, miközben aktívan kiveszik a részüket a környezeti szemléletformálásban is.
Elvárások
Magadra ismersz?
18 év feletti, rugalmas, utazásra nyitott, könnyen kapcsolatot teremtő és hiteles szószólókat keresünk, akik szeretnek és tudnak is csapatban dolgozni. Ha mosolyogva szeretnél tenni a természetvédelemért, miközben tapasztalatot szerzel egy elismert nemzetközi szervezet aktív tagjaként, akkor Te vagy, akit keresünk!
Egyéb
AMit kínálunk mi?
Rugalmas beosztást, melyet hétről hétre alakíthatsz (havi minimum 16 órában számítunk rád)

Ha bekerülsz a csapatba, az első lépés egy átfogó tréning lesz, ahol egy alapos természetvédelmi tudást adunk Neked, emellett pedig segítünk elmélyíteni kommunikációs és meggyőzési készségeidet is. Munkád során folyamatosan megadunk minden támogatást és eszközt, amire szükséged lehet.
Egy olyan támogató, tettre kész és vidám csapat tagja leszel, akikkel hasonló értékekkel rendelkeztek.

A nálunk megszerzett tapasztalataidat és készségeidet kamatoztatni tudod a későbbi karriered során, legyen szó akár kommunikációról, problémamegoldásról vagy együttműködési készségről.
A teljesítményed alapján nemzetközi szervezetünkben hosszabb távon akár előrelépési lehetőségek is nyílhatnak előtted. Jelenlegi irodai csapatunk számos tagja is hasonló utat járt be.
WWF Támogató Toborzó

Kattints a logóra a partnerhez kapcsolódó munkák megtekintéshez.

Alapadatok
  • Helyszín: Budapest
  • Munkaidő: Napi 4-6-8-óra
  • Heti Munkaidő: 0 - 20 óra
  • Szakterület:
  • Elvárt nyelvtudás: magyar
  • Bérezés: 926-1176 Ft/óra
  • Azonosító: #8327
Ütemezés
  • Időtartam: folyamatos
  • Munkakezdés: Önéletrajzos jelentkezést követően
Oszd meg ismerőseiddel